Руският президент или двойник посети Дагестан?

Руският президент или двойник посети Дагестан?

pixabay

A A+ A++ A

Руският президент Владимир Путин каза, че "не се съмнявал" в подкрепата на руските граждани по време на бунта на "Вагнер" през уикенда, според отчет на Кремъл в сряда.

Путин посети района на Дагестан и беше посрещнат от развълнувани поддръжници по улиците на град Дербент, според видео, публикувано от Кремъл.

"Няма човек в Дагестан, който да не подкрепи решенията на ръководството на Руската федерация, приети на 24 юни тази година", каза президентът на Дагестан Сергей Меликов на работна среща с Путин.

"Не се съмнявах в реакциите в Дагестан и в цялата страна", отговори Путин.

По време на посещението си обичайно дистанцираният Путин се насочи към събралите се тълпи в Дербент и започна да прегръща хората, да ги целува и да си прави селфита с тях.

Зашеметяващи кадри от събитието показаха как той се гмурна в тълпата като холивудски актьор на шоу на червения килим.

Привидно изпълнен със свежа енергия след предотвратяването на гражданска война в малък мащаб миналата седмица, обикновено стоическият и изолиран Путин беше необичайно усмихнат.

В друг странен момент той се ръкува и изглежда коригира нещо по униформата на офицер, носещ нещо, което може да е неговото ядрено куфарче.

Той никога не е поздравявал по такъв начин мъжете, отговарящи за неговата сигурност.

Сцената беше в подчертано противоречие с екстремните мерки от последните няколко години, които наложиха строга карантина за всеки извън близкия кръг на Путин, преди да се срещне с него.

Неговото трансформиращо поведение накара мнозина, включително високопоставени руски фигури, да подхранят спекулациите, че Путин, който поздравява обожаващи фенове в Дагестан, всъщност е двойник.

Дългогодишен московски дипломат каза пред DailyMail, че вече "става невъзможно да повярваме, че има само един Путин".

"Има няколко много добри двойници, но се държат малко по-различно. Този, който се гмурка в тълпата в Дагестан, се държи различно от традиционния Путин."

Виктор Алкснис, съветски военен тактик и политик, който сега е западен анализатор, известен като Черния полковник, допълни: "Защо Путин се среща с посетители в Кремъл след двуседмичната им карантина и на голямо разстояние, докато в Дербент е спокоен в тълпата и дори прегръща и целува някои граждани? Как може да се гарантира физическата сигурност на президента при такива условия? Нещо не е наред тук. Прилича на театрална постановка, в която Путин всъщност не е Путин.

Руският националист и бивш полковник от ФСБ Игор "Стрелков" Гиркин заяви със сигурност, че това е двойник на Путин в Дагестан на около 1250 мили южно от Москва.

"Човек, смътно приличащ на президента – и изобщо не изискващ спазване на двуседмичната карантина, необходима за среща с Путин – се разхождаше из Дербент", каза той.

#Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници