Без повече политически изявления за Балканската война, зове БСП

Без повече политически изявления за Балканската война, зове БСП
Провокацията на ДПС в Кърджали цели да отклони вниманието на българските граждани от истинските проблеми, заяви депутатът Димчо Михалевски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Провокацията на ДПС в Кърджали цели да отклони вниманието на българските граждани от истинските проблеми, заяви депутатът Димчо Михалевски.

От името на Коалиция за България той призова политическите изявления около Балканската война да и почетното гражданство на ген. Васил Делов в Кърджали да бъдат прекратени и всички да работят „за ползу роду", а не за партиите си, предаде БТА.

„Коалиция за България е на позиция, че и изказването на Ахмед Доган, провокацията в Кърджали, както и реакциите на останалите политически партии не са в интерес на България," каза Димчо Михалевски.

„Злоупотребата в полета на историята от абсолютна некомпетентност има само един политически ефект - изборите догодина," коментира на свой ред Веселин Методиев от Синята коалиция.

„Ахмед Доган периодично дразни българската публика с електорална цел, т.е. повдига някаква тема, казва някакви думи и като краен резултат е постигнал своята електорална цел," обясни десният депутат.

Така, по думите му, ДПС запазва своя периметър, партиите от центъра - своя и ще се сбият с ДПС за останалите гласове.

Веселин Методиев сравни скандала около решението на общинските съветници в Кърджали и позицията на техния лидер с този в Софийския университет, свързан с честването на Людмила Живкова.

„Такива неща накрая означават, че никой не иска да слуша за никаква история," заключи синият депутат.

„Сега ние, които не сме комунисти, искаме да сме демократи, продължаваме по същия път, водени от някаква евтина игра на Доган. Дайте да му покажем, че знаем какво прави, той е „страхлив за собствените си гласове", затова предизвиква тези скандали," подчерта Веселин Методиев.

#БСП #Димчо Михалевски #депутат от БСП #Веселин Методиев #Синята коалиция #депутат от СК #Ахмед Доган #ДПС #Балканска война #Кърджали #ген. Васил Делов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници