ИТН за комисията за имунитетите: Унизително е

ИТН за комисията за имунитетите: Унизително е

7/8 ТВ

A A+ A++ A

"Има такъв народ" ще гласува против създаването на парламентарна комисия за депутатските имунитети, обяви председателят на парламентарната група Тошко Йорданов. Той определи създаването на такава комисия като унизително.

"Никога досега в Народното събрание не е правено това. Взимани са имунитети на народни представители, не е имало проблем да си ги дадат. В момента наблюдаваме как това, което изприказваха на онзи прословут запис за това, че Христо Иванов е намерил европейска врътка как имунитетът на Бойко Борисов и Кирил Петков да бъде пазен 6 месеца, това е неморално. Ако те се чувстваха невинни, какъв е проблемът да отидат в съда и да си защитят невинността. Те явно се чувстват виновни, без да броим, че са страхливци и двамата. Радостин Василев е по-мъж от тях, в морален план може да е същия, но в мъжки план е по-мъж от тях И двамата вървят, извинявам се към дамите, но такъв е изразът - и двамата вървят към момичетата.

Това е унизително за българските граждани. Искрено се надявам да гледат, да мислят и да си направят изводите кои всъщност са виновни и как се крият зад депутатския имунитет. Кирил Петков беше свидетелят пред Рашков, въз основа на чиито показания от Google, арестуваха Бойко Борисов. Сега свидетелят пази този, срещу когото свидетелства, а тогава рева, че Гешев му пречи да арестуват Борисов. Това е толкова позорно, че заслужават всичко, което ще им се случи", каза Йорданов.

#Тошко Йорданов #Тошко Йорданов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници