Нинова към Бойко: От 7 г. знам, че си лъжец, но не вярвах, че си толкова голям

Нинова към Бойко: От 7 г. знам, че си лъжец, но не вярвах, че си толкова голям
A A+ A++ A

Знам, че сте лъжец. Поне от 7 години го знам, но, че сте толкова голям, не съм вярвала", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с думите на Бойко Борисов, който каза, че правителство е щяло да има още с първия мандат, ако тя не се е била дръпнала. "Разбира се, сега трябва някой друг да му е виновен за това, което сътвори", каза още тя.

Тя припомни, че Христо Иванов е ходил на Росенец, а вчера и днес се прегръща с Делян Пеевски за конституционна реформа. "Какво да му правиш на това като коментар. "ПРодължаваме промяната" - създадени, за да се борят с модела "ГЕРБ". Сега си пазят гръб в гръб Кирил Петков и Бойко Борисов имунитетите. Какво да му обясняваш на това - безпринципно", каза Нинова.

Лидерът на БСП Коментира и избора на новия редовен-ротационен кабинет като каза, че то няма сто дни. "България няма 100 дни да чака. Толкова кризи са се натрупали. Не може другата седмица да внесат бюджет, в който замразяват доходите на хората, социалните плащания и ние да чакаме стотния ден, за да им кажем им кажем, че това няма да стане. Ние ще си отстояваме нашата позиция още от утре", каза Нинова.

#Корнелия Нинова - БСП # Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници