ВИДЕО Костадинов: Кабинет между ГЕРБ и ПП-ДБ е най-крупното политическо предателство в нашата история! Ще действат като башибозук

ВИДЕО Костадинов: Кабинет между ГЕРБ и ПП-ДБ е най-крупното политическо предателство в нашата история! Ще действат като башибозук
A A+ A++ A

Правителство на ГЕРБ и „Продължаваме промяната – Демократична България” е най-крупното политическо предателство в българската история, заяви във Варна лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Това е най-крупното политическо предателство, след като „Атака” стана резервна гума на правителството на БСП и ДПС преди 10 години. Тогава обаче бяха предадени само няколко процента от избирателите, а сега са предадени 1,2 милиона избирателите или повече от половината гласували. Тези формации показаха, че в нашата политика няма никакво значение какво обещаващ и каква платформа имаш, а е важна волята на американския посланик”, допълни Костадинов.

Той определи номинираните за премиери на ротационен принцип Николай Денков и Мария Габриел като „стипендианти на Сорос”. Според него бъдещият кабинет ще действа като башибозук.

Правителството на ГЕРБ и „Продължаваме промяната – Демократична България” е изключително лош вариант за България, но е добър за „Възраждане”, която скоро ще е първа политическа сила, каза още Костадинов.

#Костадин Костадинов #Възраждане #"Възраждане"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници