Имената на кандидат-министрите ще станат ясни в понеделник, каза Сачева

Имената на кандидат-министрите ще станат ясни в понеделник, каза Сачева

Стоп кадър/БНТ

A A+ A++ A

ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на министрите ще станат ясни в понеделник. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в "Денят започва" по БНТ.

"В момента се водят разговори. Първо по отношение на разпределението по ресори и след това ще започнат и разговорите за конкретни хора, които биха могли да изпълнят политиките", каза Сачева

"Разговорите за разпределянето на ресори се водят основно от Мария Габриел и се водят с всички политически партии без БСП", добави Сачева.

"Всичко в политиката е въпрос на доверие", каза още Сачева.

Според нея няма политическа отговорност за съставяне на редовно правителство. Потвърди, че ГЕРБ продължават разговори с "Продължаваме промяната - Демократична България", въпреки че те вече отказаха да подкрепят кабинет на Мария Габриел.

"Продължаваме да обсъждаме с тях това, че те трябва да дадат подкрепата си за първия мандат (...) Трябва да се уважи това, че има 650 000 души, които са поставили ГЕРБ-СДС на първо място и няма нужда да се оптиваме отново да заблуждаваме хората, като казваме, че вторият мандат е единствената възможност".



#Деница Сачева - ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници