8 пози за господата, които си падат по женски задни части

8 пози за господата, които си падат по женски задни части
A A+ A++ A

Преимуществената част от господата на планетата си цицомани. Освен това те са и по-лесно разпознаваеми. Достатъчно е срещу тях да има жена с пищен гръден кош и слюнката им се проточва до земята. Въпреки това мъжете, които са по-големи фенове на дамските дупета, получават цялото забавление на секса. Има толкова много позиции, които да карат една жена да се чувства фантастично, а господата дупемани са тези, които обират каймака.

1. Пеперуда
Пеперудата е подобна на обърнатата каубойка само че жената не върши цялата работа. Докато яздите партньора си, дръжте краката си сгънати и ръцете на дивана, за да е по-лесно. Важното е тялото ви да е малко над неговото, за да може той да сложи ръце на талията ви и да прониква все по-дълбоко за по-осезаем оргазъм.

2. Обърната каубойка
Седнете с гръб към него, а за бонус точки го направете пред огледало. Така хем ще наблюдава движението на гърдите ви, хем вие ще може да виждате неговата реакция.

3. Танц в скута
Накарайте го да седне на стол. Танцувайте с гениталиите си около главата на пениса му, дразнейки го колкото се може по-дълго. Галете члена му със задника си, а когато повече не може да търпи, ще връхлети във вас със силата на парен чук.

4. На стената
Облегнете се на стената с ръце, сгънете кръста напред и го накарайте да ви го подаде отзад.

5. На две
Наведете се над леглото, така че гърдите ви да опират в чаршафите. Ако няма в близост креват, и первазът на прозореца ще свърши работа.

6. Седнете на лицето му
Въпреки че не включва проникване, това е идеална поза за мъжа, който си пада по дупета и за жените, които обожават а ги задоволяват с език.

7. Задна прашка
Приказна възможност за дупеманите. Ако обичате да бъдете доминирани от партньора си и от по-грубото проникване, това е само за вас.

8. Вилица
Легнете по корем и го накарайте да се настани между затворените ви крака. Много мъже обичат тази позиция, защото тя е суперстегната и те виждат и усещат задника ви в цялата му светлина.

Източник; Флагман.бг

#секси #сексапил #секс #секса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници