Денков: Атанасова наруши споразумението с ПП-ДБ

Денков: Атанасова наруши споразумението с ПП-ДБ

стоп кадър/ Фейсбук

A A+ A++ A

Десислава Атанасова наруши споразумението, с което стартира работа 49-ото Народно събрание, съобщи на извънредна трибунка акад. Николай Денков от "Продължаваме промяната".

"Това обяснява защо имаме причини да бъдем внимателни в отношенията с ГЕРБ-СДС", каза той. "Във всеки един момент може да се окаже, че това, за което сме се споразумели, може да се промени", добави Денков и изрази надежда, че ГЕРБ-СДС ще преразгледа позицията си.

Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България, заяви от своя страна, че това е притеснително и в политиката доверието е важно.
„Джентълменското споразумение между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС не е изчерпано. И тогава, и сега, то беше заедно с ангажимента НС да работи повече от 3 месеца, за да има ротация на председателя и на парламента, и на Правната комисия. Единствено от нас и от тях зависи животът на Народното събрание да бъде дълъг и да излъчи правителство". Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, предаде репортер на БГНЕС.

Атанасова подчерта, че се надява, че ПП-ДБ ще осигурят дългия живот на българския парламент като подкрепят кабинета на Мария Габриел.

#Атанасова #Десислава Атанасова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници