Какво да следвате в университета според вашия зодиакален знак?

Какво да следвате в университета според вашия зодиакален знак?

Pixabay

A A+ A++ A

Астрологията се използва от векове като инструмент да опознаем себе си и света около нас. Много хора се обръщат към астрологията, когато вземат големи житейски решения, като например избора на кариера.

Когато цялата ви енергия се излее в частни уроци, езикови курсове и онлайн обучения, това може да ви накара да се почувствате изтощени и лишени от вдъхновение, особено когато става въпрос за планиране на бъдеща университетска специалност.

Независимо дали вярвате или не в астрологията, не може да се отрече, че нашите зодии могат да разкрият много за нашата личност, за силните и слабите ни страни.

По-долу можете да прочетете кои кариерни пътеки са най-подходящи за всяка зодия и към какви специалности да се насочите, за да изпълните целите си, според астролога.

Овен (21 март - 19 април)

Като естествен лидер, Овенът е страхотен в поемането на отговорност и вземането на решения. Тяхната страст и решителност ги правят подходящи за кариери в управлението, предприемачеството или нещо, което изисква малко повече поемане на риск. Следването на специалности свръзани с бизнес, мениджмънт или предприемачество би било идеален избор за всеки Овен.

Телец (20 април - 20 май)

Телците са известни със своята практичност, търпение и надеждност. Те се отличават с кариери, които изискват внимание към детайлите и методичен подход като счетоводство, финанси, инженерство или дори архитектура, така че дипломите по тези специалности биха били много полезни.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците са гъвкави и адаптивни, което ги прави много подходящи за кариери, които изискват бързо мислене и комуникационни умения като журналистика, маркетинг или политика. Ученето на журналистика, комуникации, или дори политически науки би било идеален избор за човек със зодия Близнаци.

Рак (21 юни - 22 юли)

Като естествени възпитатели, Раците са най-подходящи за кариери, които включват грижа за другите. Те са емпатични и интуитивни, което ги прави страхотни кандидати за кариера в здравеопазването, консултирането или образованието. Преследването на диплома за медицинска сестра или специалности като психологията или педагогика би било идеален избор за зодия Рак.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете са естествени изпълнители, с усет към драматичното. Те процъфтяват в кариери, които им позволяват да бъдат в светлината на прожекторите, като актьорство, шоубизнес или дори политика. Една диплома по сценични изкуства, кино, политика или право би била най-подходяща за всеки Лъв.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите са известни със своето внимание към детайлите и аналитични умения. Те се отличават с кариери, които изискват прецизност, организация и логичен подход. Девите трябва да обмислят кариера в областта на правото, науката или дори инженерството. Преследването на диплома по право, научни предмети, медицина или инженерство би било идеален избор за зодия дева Дева.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Като естествени миротворци, Везните имат талант за дипломация и комуникация. Те се отличават в кариери, които изискват умения за посредничество или преговори, като право, политика, роли в продажбите или обслужване на клиенти. Специалности като право, комуникации или дори туризъм би отивали на всяка Везна.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите са интензивни и страстни, с талант за изследване и разследване. Те се справят отлично в кариери, които изискват задълбочено разбиране на човешкото поведение, като психология, правоприлагане или дори журналистика, което прави една диплома по психология, наказателно правосъдие или журналистика много полезен избори за хората със зодия Скорпион.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците са приключенски и любопитни, с жажда за знания и нови преживявания. Те се отличават с кариери, които им позволяват да пътуват, да изследват или да споделят знанията си. Тяхната страст прави преследването на диплома по педагогика, журналистика или дори туризъм идеален избор за зодия Стрелец.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите са дисциплинирани и трудолюбиви, с талант за лидерство и организация. Те се отличават в кариери, които изискват структура и стратегия, като бизнес, финанси или дори политика. Учейки бизнес, финанси, политика или право би било добър избор за всеки Козирог.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите са иновативни и нетрадиционни, с талант за решаване на проблеми и креативност. Те се отличават с кариери, които им позволяват да мислят извън общоприетите норми (outside the box), като например технологиите, изкуството или дори социална работа. Диплома по компютърни науки, творчески изкуства или социална услуги би отивала на един Водолей.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите са интуитивни и емпатични, с талант за творчество и въображение. Те се отличават с кариери, които им позволяват да изразят себе си, като например изкуство, музика или дори литература. Следването на изкуство, музика или творческо писане би било идеален избор за зодия Риби.

Нашите зодиакални знаци могат да ни дадат представа за нашите характери, за силните и слабите ни страни, което ни позволява да изберем кариерен път, който отговаря на нашата съдба. Преследването на диплома в област, която е в съответствие с нашия зодиакален знак, може да ни помогне да се отличим и да постигнем целите си." - Тери Реджънт

#годишен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници