Продават хапчета менте с лика на Никол Станкулова

Продават хапчета менте с лика на Никол Станкулова
A A+ A++ A

Хапчета менте за отслабване с лика на чаровната синоптичка на NOVA Никол Станкулова плъзнаха в нета.

За измамата съобщи самата тя в социалните мрежи.

„Моля ви, не си купувайте измислени хапчета за отслабване с моето лице, винаги съм била слаба, не съм пила нищо. Не знам какви боклуци искат да ви продадат“, написа тя.

Станкулова публикува и интервю с нея, което тя самата споделя, че никога не е давала по темата. Продуктът за отслабване съдържа бета-хидроксимаслена киселина, използва катотерапи при Паркинсон и Алцхаймер. Според запознати подобни продукти са много опасни за здравето и доброто физическо състояние на организма. Това не е първата злоупотреба с лицето на красавицата. Още преди години друга компания отново се опита да рекламира подобна отслабваща добавка с лицето на красавицата. Въпреки всичките си предупреждения все пак измамници продължават да трупат пари на база на фалшивия си продукт.

Припомняме, че подобна реклама преди време имаше и с лицето на друга известна личност. Добавка за отслабване с лицето на Десислава заля пазара у нас. Тогава тя също като Никол сигнализира, че никога не е ползвала подобни вещества за смъкване на килограми.

#Никол Станкулова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници