Готови сме да съставим кабинет, обяви Сачева

Готови сме да съставим кабинет, обяви Сачева
Кадър:БНТ
A A+ A++ A

"Играта с първия и втория мандат интересува само "Продължаваме промяната", дори мисля, че колегите от "Демократична България" не се интересуват толкова много. Това, което се случва в момента е, че ПП не могат да осъзнаят промяната е, че имат само 39 депутата и са загубили 14. Те не получиха по-голям вот на хората. Болшинството не харесват това, което предлагат. С 39 депутати те не могат да диктуват дневния ред на обществото". Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева по БНТ.

Готови сме да съставим кабинет, който да може да изпълни задачите, които очакват от нас хората. Слушаме мнозинството от българските граждани, които искат някаква форма на съвместно управление, коментира още бившият социален министър.

Тя подчерта, че ГЕРБ не търсят със съставянето на правителство кариерно развитие, а начин за се спре политическото противопоставяне. Според нея за министри трябва да бъдат посочени личности, които не са противоречиви и не могат да създадат една или друга конфронтация в обществото.

Тя заяви, че партиите трябва да осъзнаят, че се намираме в сложна ситуация, хората няма да приемат добре нови избори и ще накажат всички, които ги заведат на тях. Трябва да се прояви политическа мъдрост, да се уважаваме взаимно, както ГЕРБ уважава избирателите на ПП-ДБ, добави Сачева.

#Деница Сачева - ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници