Карадайъ към депутатите: Отново сме поставени пред изпитание!

Карадайъ към депутатите: Отново сме поставени пред изпитание!
A A+ A++ A

След поредните ненужни избори днес отново сме поставени пред изпитание, избиратели и цялото ни общество. Очакваше се и нямаше никакви предпоставки да е друго, а днес е факт. С тази думи се обърна председателят на ДПС Мустафа Карадайъ към народните представители от парламентарната трибуна.

"Изборният резултат възпроизведе сходна структура като предходните четири парламента. Обществото е с почти същото недоверие към всички органи и институции, объркано от неадекватното от голяма част на политическите субекти. Избирателите независимо, че гласуват за различни политически сили, отново са обединени в тезата, че нито една политическа формация не трябва да управлява самостоятелно", каза той.

По думите му посланието на народа е ясно. "Политиците да седнат на масата за преговорите и да започнат да си говорят", подчерта председателят на ДПС.

"Ние от ДПС приехме пресрочните избори като възможност за диалог с избирателите, за диалог между политическите партии, решаване на проблемите на хората и тези в страната", заяви Карадайъ.


#ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници