НА ЖИВО Атанасова: Не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в палач

НА ЖИВО Атанасова: Не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в палач
A A+ A++ A

Резултатите от изборите за 49-ото Народно събарание задават редица възможности, както за изход от кризата, така и за затъване в нея. С тези думи се обърна Десислава Атанасова от ГЕРБ към народните представители от парламентарната трибуна.

През последните две години ГЕРБ бяхме поставени пред поредица от изпитания - сред тях и да се превърнем в секта, да се отдадем на мечти за реванш и отмъщение, каза още Атанасова.

През последните две години не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в палач, заяви тя.

"Единствения изход от сегашната ситуация е възможен само, ако с взаимно уважение между партиите се постигат приемливи компромиси, сугласие по стратегически важните неща пред страната и постигане на диалог. Всеки, който не се съобрази с тези резултати и с тези констатации ще загуби перспектива", каза тя.

"Ние от ГЕРБ-СДС знаем от опит, че най-трудната битка в политиката е битката със самия себе си, собственото его и илюзии. Тази битка е далеч по важна от конюнктурните битки с актуалния политически опонент, защото е решаваща.Ние знаем, че изхода от тази битка зависи от самите нас и силите ни, както и от възможността да се направи качествена промяна, която рано или късно намира своя положителен резултат", категорична е Атанасова.

През последните две години ние сме подложени на редица изпитания, но най-голято от тях беше изкушението да се превърнем в секта. Да се затворим с себе си и да заживеем в собствения си свят, каза тя.

#ГЕРБ #Десислава Атанасова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници