Бразилски пророк: Природни катаклизми и смъртоносен вирус връхлитат света през 2025 г.

Бразилски пророк: Природни катаклизми и смъртоносен вирус връхлитат света през 2025 г.
A A+ A++ A

Бразилският пророк Нобрега да Лус се отличава с това, че изпраща писма до известни личности, в които не само описва бъдещи събития, но и посочва с точност до година, ден и понякога час на тяхното осъществяване.

Именно той предупреждава с писмо самата принцеса Даяна, описвайки в детайли нейната смърт. Той е изпратил и пет предупредителни писма до алпиниста Боян Петров, съветвайки го да не предприема експедицията до Хималаите през 2018 г., по време на която той загина, защото рискува живота си.

Пророкът твърди, че изпраща писма на известни хора по цял свят, в които предсказва бъдещето им. Информация за тях получавал свише и не ги избирал самостоятелно. Наскоро той писал и на президента Румен Радев. "Мога да кажа, че съм изпратил писмо до Румен Радев, което е публикувано в моята книга, защото той е публична фигура, от която зависят много неща за хората, живеещи в България. То обаче е публикувано, но година по-късно, след като вече му го бях изпратил. Тогава, когато му го изпратих, не трябваше да се публикува, защото предстояха избори в страната ви", уточнява феноменът, без да споделя за какво е предупредил държавния ни глава.

Нобрега бе на посещение в страната ни в края на миналата година, за да представи новата си книга. Пророкът сподели, че изпраща специално послание до българския народ и неговите управници. "През 2023-та ще има едно по-силно земетресение в България, но това няма да бъде толкова голям проблем. През 2027 г. се очаква да има и по-силно. Ще има също така свлачища и обилен снеговалеж. В някои райони ще има наводнения, които могат да причинят свлачища и разрушения. Очаква се и обилен снеговалеж през февруари. През 2024 г. страната ви трябва да бъде внимателна с членството си в ЕС, защото това ще бъде година на пререкания и скандали", коментира той.

В новата си книга Нобрега споменава, че през 2025 г. ни очаква появата на нов смъртоносен вирус. "Това е марбургската хеморагична треска, която е от семейството на "ебола". Този вирус винаги е съществувал в Африка, но през 2025 г. ще бъде и в Европа. Вирусът ще се появи на определени места, като най-много ще засегне Испания и Сърбия. В зависимост от разпространението му има вероятност да се превърне в пандемия през 2026 г. При него има по-висока смъртност, отколкото при Ковид-19, някъде около 88%. Заразяването става чрез директен контакт с кръв, секрети или тъкани от човек или животно, но също така е възможно предаването чрез вдишване на частици от изпражненията на африкански прилеп, а също и чрез повърхности. Неговата продължителност относно щетите, които ще нанесе на населението, ще бъде около две години и половина", прогнозира известният по цял свят феномен.

Предсказанията му за бъдещето на света също не са никак обнадеждаващи. "Ще има бури, торнадо, циклони, а в някои райони – увеличаване на пожарите и наводненията. Очакванията са през 2043 г. да има голяма суша на много места по Земята. През 2047 г. температурите ще се вдигнат до 63 градуса. Не го казвам, за да плаша някого, а за да се знае, че температурите ще се покачат драстично, което ще доведе до изчезване на водата по цял свят. В България сушата няма да се усети чак толкова, колкото по други места в света, въпреки че и тук ще има такива места. Аз вече съм изпратил писмо до СЗО (Световната здравна организация), с което съм отправил предупреждение за настъпващите бедствия и за това, че трябва да се полагат грижи за природата. Иначе ще има големи беди. Изходът от всичко това е залесяването", допълва Нобрега да Лус. По негови думи войната между Русия и Украйна ще приключи през юни тази година по мирен път, пише "Ретро".

#бразилски пророк #Нобрега да Лус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници