Боби Михайлов: Псуват ме дребните душици, щото у нас мразят успелите

Боби Михайлов: Псуват ме дребните душици, щото у нас мразят успелите
A A+ A++ A

Президентът на Българския футболен съюз - недолюбваният от масата фенове Борислав Михайлов, говори по множество различни теми пред колегите от "Блиц". Предоставяме на вашето внимание споделеното от вратаря за отговорността да бъдеш ръководител на най-популярната игра у нас, а също така и в какви отношения е с легендарния си колега от националния тим Христо Стоичков:

"Аз знам кой съм, знам на каква позиция съм. Знам как се казвам, доста успял човек съм и в България това не се харесва. Много лесно е да се хули и псува Боби Михайлов. Това успокоява дребните душици. Мен грам не ме притеснява, защото това е част от радостта на феновете, които, като отидат на мач, да могат да си излеят яда срещу някой.

Ние се уважаваме по наш си начин със Стоичков и не се занимаваме един с друг. Всеки си гледа нещата, с които се занимава. Много ми липсва Трифон Иванов. Сега, като говорим, настръхвам. Наскоро беше Трифон Зарезан. Беше голям човек. Извън това, че беше изключителен футболист. Много ми е мъчно.

Горд съм, 60 години си е нещо сериозно. Живот и здраве да стигнем до тях. На 60 г. да имаш толкова приятели и да не се чудиш много кой да поканиш на рождения си ден... Имам и много добри познати. Приятелите се броят на пръстите на двете ръце. Имам достатъчно приятели и достатъчно добри познати. На никой нищо лошо не съм направил в този живот. На никой нищо не дължа също - нито финансово, нито емоционално. Смятам, че съм един доста успял и достойно живял човек до този момент".

#Борислав Михайлов #БФС Борислав Михайлов #Боби Михайлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници