2023: Годината на Перфектните!

2023: Годината на Перфектните!
A A+ A++ A

Добре сте дошли в 2023 тук всички сме почти перфектни. Е, има някои хора, които развалят цялата картинка, но пък ние останалите сме супер! Не ми ли вярвате?

Добре дошли в 2023 – ерата на свободното изразяване. Ами, че как иначе?! Спокойно можем да мразим, обиждаме и да се бъркаме в живота на всички, тъй като както обясних малко по-нагоре и надявам се не сте забравили – ние сме перфектни! А и не само това – все пак ако някой е решил да стане инфлуенсър или по какъвто и да било начин да е в медийното пространство – трябва да си носи кръста! За парите, които получава, трябва да изяде целия хейт на българина, че по възможност и няколко камшика на площада.

Добре дошли в 2023… Тя щеше да е съвършена, ако не беше…

Ами, ако не беше например Емил Конрад! Че как може това момче така да се снима и да поства снимка с близалка? За какъв се е помислил? Да не е Ни Ло? Пък да не говорим и за видеото, в което споделя за сексуалната си ориентация, че кой го интересува въобще (134 хил. показвания)? Да си е какъвто иска, но да не ни разваля перфектната 2023, моля!

2381968

Ами Антоанет Пепе? Абе вие знаете ли, че има 3 деца от 2-ма мъже, а вече е с 3-ти? Женският вариант на Благо Джизъса! Леле, каква майка, не мисли за тея деца! Ние всички останали (перфектните) не си изневеряваме, имаме само 1 съпруг, който е свещеник обикновено и стоим с него до самия край… А тя? Тя какво си позволява? Ами, разбира се, че ще я съдим! На какво учи децата все пак? Та ние ли трябва да им даваме пример на нашите деца или инфлуенсърите?! Алоо?

Минаваме на Андреа и нейните килограми! Абе как е възможно тази жена да не е перфектна? Аз просто не мога да разбера защо не направихме едно бързо социологическо проучване за това какви килограми са най-подходящи за една фолк певица и да й го бяхме изпратили на имейл. Как си позволява тази жена?

Виктория Капитонова – да, не сме забравили за нея! Сън не спим, заради нейното поведение в "Ергенът"!

Александра Богданска – бивша Петканова? Няма да забравим за нея, но тук обвиненията са повече от списъка на Дядо Коледа! Ами от къде да започнем изобщо! А, ето… Как може:

- Как може да си снима детето за социалните мрежи?

- Как може да го използва за реклами?

- Как може да прости на Дани?

- Как може да се ожени за него?

- Как може да се разведе с него?

- Как може да си оперира носа?

- Как може да изкарва повече пари от мъжа си?

- Как може да изразява себе си?

- Как може да не остане с бащата на детето си?

Списъкът е дълъг, но това е основното. И тя разваля 2023, която обещаваше да бъде перфектна…

Говорейки за красиви жени, няма как да не хвърлим поглед към Мис България? Е как коя? Всяка една от тях! Как може пък все да не избират нас – перфектните, а други? Къде ги намират тези? Чудим се на едните защо нямат корекции, а на другите – защо имат? Защо точно тази мис България???

И на целия този пейзаж Глория се появи с ново младо гадже! Че как си позволява тази жена, не знам! Питала ли е някого изобщо? Тя пък за коя се мисли, че да решава сама с кой ще излиза!

Възмутени сме от всички изброени, има и още подходящи за списъка, но вече съвсем ми се развали перфектното настроение за перфектната 2023 година!

#mindyourownbusiness

#Антоанет Пепе #Виктория Капитонова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Мнения
Последно от Мнения

Всички новини от Мнения »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници