Премиерът: Мен ще ме забравите, магистралите ще останат

Премиерът: Мен ще ме забравите, магистралите ще останат
Това, което строим в момента, е в полза само на хора. Десетилетия наред българите ще го ползват, заяви Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С думите „Мен ще ме забравите, магистралите ще останат" премиерът Бойко Борисов коментира хвалебственото слово на председателя на организацията Старейшини на ГЕРБ Николай Андреев.

„Благодарим на човека, който е един истински строител на Нова България, изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ," каза Андреев по-рано в неделя по време на отчетно-изборното събрание на организацията.

Въпреки че думите му се отнасяха до „строителството" на партия ГЕРБ с метафорична препратка към инфраструктурните приоритети на правителството, премиерът също ги бе възприел буквално.

„Това, което строим в момента, е в полза само на хора. Десетилетия наред българите ще го ползват. От столичното метро, до магистралите, жп линиите, пречиствателните станции, административното обслужване, мостовете, естакадите ще ползват всички българи десетилетия наред. Така че, мен ще ме забравите, магистралите и мостовете ще си останат," посочи Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #премиер на България #Старейшини на ГЕРБ #Николай Андреев #„Луфтханза Техник София"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници