Астрологът на Путин: Просперитет за тези 3 зодии през 2023-а

Астрологът на Путин: Просперитет за тези 3 зодии през 2023-а
Pixabay
A A+ A++ A

Прочутият руски астролог Павел Глоба посочи зодиите, които ще жънат невиждани успехи през 2023 година.

По думите му, късметлиите, които ще се радват на щедри подаръци от Вселената през цялата година, са родени под три зодиакални знака. Само Близнаците, Раците и Скорпионите, според прогнозата на специалиста, ще получат всичко от живота.

Както отбеляза Глоба, Близнаците ще бъдат най-големите късметлии през следващата година. Всичко, което са намислили, ще се осъществи изключително лесно, а финансовото им състояние ще се подобри значително.

А най-важното е, че на представителите на този знак няма да им се налага да полагат кой знае какви усилия, за да постигнат всичко това.

За Раците всичко ще се появява на случаен принцип. Нещата ще се случват сами, а те само ще наблюдават отстрани как животът им се подрежда като приказка.

Представителите на този знак ще получат големи подаръци: кола, апартамент или скъпа техника, неочаквани бонуси на работното място... С две думи - 2023 г. ще е много добра за тях и ще могат да извлекат полза от всичко.

Що се отнася до Скорпионите, звездите им обещават много пари, които ще спечелят със собствен труд. Усилията им няма да идат на вятъра и ще дадат плод.

Астрологът обаче съветва да не се главозамайват от неочаквания финансов късмет и да не се впускат в необмислени харчове, а да вложат парите в нещо наистина необходимо, пише jenata.blitz.bg.

Известният руски астролог Павел Глоба заслужено се радва на голямо уважение в цял свят, тъй като отдавна е доказал на практика, че неговите прогнози се сбъдват. Говори се, че той е личен съветник на самия Владимир Путин. В годините назад Глоба предвижда разпадането на СССР и аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, разрушаването на кулите близнаци в Ню Йорк, както и редица други значими събития.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »