Борисов: Няма да се откажем от хартиения вот, не искаме машините на Мадуро, а на САЩ

Борисов: Няма да се откажем от хартиения вот, не искаме машините на Мадуро, а на САЩ
A A+ A++ A

Чудех се много, когато на правната комисия приехме предложението на "Продължаваме промяната" и Кирил Петков законопроект на КПКОНПИ. Всъщност те са търсили повод да счупят и последното работещо Народно събрание. Това е нашият прочит. Атентат срещу демокрацията ангажимент, поет при избирателите, да се приеме смесено гласуване - може ли това да е атентат срещу демокрацията. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията след срещата с парламентарната група на партията.

Ако този законопроект влезе в пленарна зала, ние ясно декларираме, че ГЕРБ и СДС ще оттеглят законопроекта. Ще останат Обществения съвет, оставането на район "Чужбина", посочи Борисов. Той призова отново депутатите да върнат числото 40 подписа за отваряне на секция в чужбина, попита по каква формула е избрано това число.

"Апокалипсисът след Кирил и Асен е непоправим, знаят го и от "Демократична България". Ние от хартиената бюлетина няма да се откажем, няма да се откажем и от машинното гласуване. Затова призовах преди седмици да се въведат машини от САЩ, Франция, а не на машините на Мадуро", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници