Дама от "Игри на волята" с годежен пръстен за 20 бона

Дама от "Игри на волята" с годежен пръстен за 20 бона
A A+ A++ A

Ексгероинята от “Игри на волята” Марешка Бардем се сгоди. Чеченката получи годежен пръстен с диамант на стойност 20 000 лв. от новия си любим.

Красавицата сподели новината с последователите си в мрежата. Предложението дошло като гръм от ясно небе за нея. „Връзката ни е от само два месеца, така че когато той ми предложи, аз останах много изненадана, но и много щастлива“, сподели пред “Телеграф” красавицата. Предложението било съпроводено от 101 червени рози. Засега двамата не са планирали брак, но и това може да се случи.

Пари и разкош след

Новият любим на чеченката е много по-възрастен от нея, но в негово лице тя най-накрая открила истинската любов. „Досега имах синдрома на майката, която е разделена със сина си. Все си намирах гаджета, които бяха по-млади от мен, за да имам за кого да се грижа. Те не го разбираха правилно и постоянно бях използвана, понасях обиди и разочарования, но това се промени с появата на новия ми мъж“ разказа още тя.

Половинката на Марешка за разлика от всички други досега се грижи за нея и постъпва отговорно към връзката им. Годеникът й я подкрепял във всичко. Това са и причините, поради които тя бързо го обикнала. Двамата вече дори живеят заедно.

#"Игри на волята"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници