Борисов: Деляне, Добрев, мини после през парламента

Борисов: Деляне, Добрев, мини после през парламента
Деляне, Добрев, мини след това през парламента само им кажи още веднъж: ако Станишев е искал, да е разпоредил на НЕК да са подписали за АЕЦ „Белене“, поиска Бойко Борисов преди заседанието на Министерския съвет в сряда. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

С думите „Деляне, Добрев, мини след това през парламента“ премиерът Бойко Борисов заръча на министъра на икономиката и енергетиката Делян Добрев отново да припомни на депутатите, че договорът за строителството на АЕЦ „Белене“ могъл да бъде подписан по времето на Тройната коалиция.

„Деляне, Добрев, мини след това през парламента, само им кажи още веднъж: ако Станишев е искал, да е разпоредил на НЕК да са подписали за АЕЦ „Белене“, поиска Бойко Борисов преди заседанието на Министерския съвет в сряда.

Премиерът посочи, че „те колкото и да крещят и да викат, това е болезненият факт за тях, от 2006 година не са го подписали“.

Правителството започна заседанието си днес с дар от министъра на културата Вежди Рашидов, който раздаде на министрите каталог.

В четвъртък България ще бъде домакин на Осмата конференция на министрите на културата от Югоизточна Европа.

„Много луксозен хубав каталог, успехът е в това, че Европа е вече в България и няма нужда толкова често да се ходи във Франция, Италия“, каза пък Вежди Рашидов.

#АЕЦ „Белене“ #министър на културата #Вежди Рашидов #министър на икономиката #Делян Добрев #премиер на България #Бойко Борисов #Министерски съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници