Подпийналият Радо започна да флиртува с една от кокошките във "Фермата"

Подпийналият Радо започна да флиртува с една от кокошките във "Фермата"
A A+ A++ A

Капитанът на баскетболния Локо София падна жертва на алкохола във „Фермата“ и направи шоу, което накара останалите претенденти в шоуто да припаднат от смях. Подпийнал, Радо започна да флиртува с една от кокошките, заплаши зайците и жестоко стресира патетата в стопанството.

Спортистът се натряска във „Фермата“, след като отборът му „Нови надежди“ победи конкурентния „Стари герои“ в тежка битка и, по случай триумфа, получи няколко бутилки с вино и ракия. През целия следобед Радо не спря да си сипва, а в края на вечерта вече едва говореше.

 Залитайки, той влезе с гръм и трясък в кокошарника, падна на колене и подсвирна на една от кокошките: „Ела, моето момиче, не се крий!“. Баскетболистът подходи дипломатично и към зайците: „Айде, мойте момчета, прибирайте се сами, преди да съм ви хванал аз!“, а думите и действията му накараха съотборниците му да се заливат от смях.

 Доброто настроение обаче отстъпи на ужас, когато пияният Радо започна да подхвърля кокошките, да дърпа зайците за ушите и да стиска патетата в ръце, а те закрякаха в шок. Грубото му отношение към животните не остана незабелязано. От продукцията обявиха, че баскетболистът и отборът му ще бъдат наказани, пише Шоу Блиц.


 

#"Фермата"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай