Пореден руски топ мениджър почина при инцидент, паднал от лодка в движение

Пореден руски топ мениджър почина при инцидент, паднал от лодка в движение
A A+ A++ A

Иван Печорин, управляващ директор на Корпорацията за развитие на Далечния изток и Арктика (KRDV) за авиационни дейности, e починал при трагични обстоятелства в Приморие. Вечерта на 10 септември, събота, край нос Игнатиев на остров Руски, той пада от лодката в движение. В продължение на два дни спасителите издирват мъжа в морето близо до бреговата ивица - за съжаление той е намерен мъртъв. Това потвърди източник на VL.ru, запознат със ситуацията.

Според VL.ru тялото е намерено днес, 12 септември, близо до село Береговое, на противоположната страна на Амурския залив. От КРДВ се въздържаха да коментират обстоятелствата около инцидента, но потвърдиха за смъртта на свой колега.

„На 12 септември 2022 г. стана известно за трагичната смърт на нашия колега Иван Печорин, управляващ директор за авиационната индустрия на Корпорацията за развитие на Далечния Изток и Арктика. Смъртта на Иван е непоправима загуба за приятели и колеги, голяма загуба за корпорацията“, отбелязват представители на компанията.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници