Борисов: Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават приятна партия

Борисов: Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават приятна партия
A A+ A++ A

Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават много приятна партия и може да се коалираме, ако ДБ махнат някой и БСП махнат някой, ние сме се махнали, година и половина не управляваме, но къде са парите. Това каза лидерът на ГЕРБ, който посети днес Кюстендил, в отговор на въпрос ще се коалира ли неговата партия с някого за парламентарните избори на 2 октомври.

„Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Ако и този път българите са наивни, и Господ няма да ги спаси“, каза Борисов по адрес на съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

Той заяви, че в ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром” и има „има сто начина“ да се докара газ. По думите му проблемът е, че държавата не продължава да налива милиарди за посредници, предаде bTV.

По-рано днес народният представител от БСП Явор Божанков нарече „Възраждане“ „малкият ГЕРБ“. На това Борисов отговори: „Нямам нищо общо с „Възраждане“! Ако това е малкото ГЕРБ-че и ги бие, какво става с Корнелия Нинова и голямото БСП?“, попита Борисов.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай