Студенти финансират текущи нужди с изгоден кредит

Студенти финансират текущи нужди с изгоден кредит
A A+ A++ A

Нисък лихвен процент и гратисен период от 4 години в улеснение на учащите включва промоцията на Societe Generale Експресбанк

И тази есен студентите имат възможност да се възползват от достъпно финансиране, свързано с всички аспекти на студентския живот. „Ти Кредит" е специалното предложение на Societe Generale Експресбанк насочено към следващите младежи: годишен лихвен процент от 8.50% в евро, размер на сумата до 15 000 лева или еквивалента й в евро, както и възможност за гратисен период до 4 години са само част от промоционалните условия, предлагани от банката. Процедурата за кандидатстване е максимално улеснена и не изисква документи за целта на кредита.

Промоцията „Ти Кредит" е валидна до 30.11.2012 г., като допълнителен бонус за всеки студент между 18 и 25 години, възползвал се от предложението на Societe Generale Експресбанк, е безплатният „Ти Пакет", който включва: разплащателната сметка без месечна такса, дебитна карта Маестро без годишна такса и интернет банкиране BankOn Web без абонаментна такса за първата година.

„Студентските години са едни от най-запомнящите се и вълнуващи моменти в човешкия живот и в днешно време, за да вземеш максималното от тях, често се налага да разполагаш със значителни средства. По-голямата част от младежите на възраст между 18 и 25 години разчитат на допълнителна работа и помощ от семейството, за да могат да си позволят специализиран курс, бригада извън страната, плащане на текущи разходи за наем на квартира, закупуване на нов лаптоп, нови учебници и др. „Ти Кредит" дава възможност на студентите да се концентрират върху съществените проблеми по време на следване и да не изпитват притеснения свързани с финансовото си състояние», сподели Веселин Бояджиев, Мениджър пазар „Младежи" в Societe Generale Експресбанк.

Желаещите да разберат повече подробности за „Ти Кредит" могат да посетят всеки офис на Societe Generale Експресбанк в страната, където служителите на банката ще им предоставят изчерпателна информация относно промоцията, както и относно всякакви допънителни въпроси, свързани с услугите на банката.

* Пример за „Ти Кредит" от 3 000 евро за 4 години - ГПР: 11.10%. Месечна вноска: 74.63 евро. Обща дължима сума: 3 671.02 евро. Такса усвояване: 89 лева. Такса обслужване на разплащателната сметка: 0.00 лева месечно. Необходимост от застраховка Живот.

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови институции в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоциираното й дружество – живото застрахователната компания Sogelife България.

Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия.

Банката е носител на множество награди, сред които "Най-добра банка в България" от международното финансово списание Euromoney за 2012 г. Наскоро рейтинговата агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния рейтинг на Societe Generale Експресбанк - 'BBB+' със стабилна перспектива, който е възможно най-високия рейтинг, даван от Fitch на финансова институция в България.

- 99.74% от капитала са собственост на Societe Generale Group;

- 52 млн. лв. нетна печалба за 2011 г.;

- 173.2 млн. лв. нетен банков доход за 2011 г.;

- 3.5 милиарда лв. общ обем на активите;

- 150 офиса;

- повече от 360 000 клиенти.

www.sgeb.bg

ТОВА СЪОБЩЕНИЕ НА АНГЛИЙСКИ

#Societe Generale Експресбанк #Societe Generale Expressbank #кредит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници