България е добра дестинация за бизнес според министър Атанасова

България е добра дестинация за бизнес според министър Атанасова
България е добра дестинация за бизнеспроекти, констатира министърът на здравеопазването Десислава Атанасова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

България е добра дестинация за бизнес проекти, констатира министърът на здравеопазването Десислава Атанасова при откриването на 18-ото международно изложение за медицина, стоматология и фармация в Пловдив.

Според министъра показателен за нарастващата роля на деловия форум е фактът, че през тази година в него със свои щандове участват над 100 фирми от 12 държави, съобщиха от здравното ведомство.

По думите на Десислава Атанасова на изложението се създават полезни контакти между производители и специалисти, които щели да помогнат за модернизирането на материалната база на здравните заведения в България.

Министърът на здравеопазването изрази удовлетвореност и от това, че програмата на форума има подчертана практическа насоченост.

Тя визира планираните лекции за сексуалното възпитание на подрастващите, за храненето в детско-юношеската възраст,  възможността за безплатни изследвания за хепатит В и С и консултации за превенцията и лечението на опасната болест, както и заложените демонстрации за оказване на първа долекарска помощ.

#Десислава Атанасова #министър на здравеопазването #Пловдив #хепатит В #хепатит С

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници