Почина жената, пострадала в катастрофа с фенове на „Левски”

Почина жената, пострадала в катастрофа с фенове на „Левски”
Жестоката катастрофа стана на 23 септември около 17:50 часа в района на 32-рия километър на магистралата в посока столицата. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Жената, която бе тежко ранена при катастрофата на магистрала „Тракия“, причинена от председателя на фен клуба на „Левски“ Владимир Владимиров–Гугутката, е починала в столичната УМБАЛ „Света Анна“, съобщиха нейни близки.

Жестоката катастрофа стана на 23 септември около 17:50 часа в района на 32-рия километър на магистралата в посока столицата.

Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 46-годишния Владимиров преминал в аварийната лента и предприел изпреварване на „Опел Фронтера“ с прикачено ремарке.

При маневрата мерцедесът ударил странично спрелия в аварийната лента „Опел Корса“. В резултат на удара на място почина шофьорът на спрелия автомобил – 56-годишен мъж от Банкя, а други четирима души, сред които и съпругата му бяха ранени.

Въпреки усилията на лекарите обаче 54-годишната жена, която бе приета в кома и с множество тежки наранявания, е починала на 14 октомври в хирургичното отделение на УМБАЛ „Света Анна“, съобщи Информационна агенция „Фокус“.

Няколко дни след катастрофата Владимир Владимиров заяви, че той не е виновен за случилото се, защото бил изпреварен рязко от тъмен автомобил, който го изтласкал в мантинелата, след което се ударил в спрелия опел.

Нито бързата кола, нито шофьорът й обаче са установени от полицията.

#Банкя #Гугутката #Владимир Владимиров #Левски #катастрофа #магистрала #Тракия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници