Починалата след спъване по стълбите Ивана Тръмп бързала за турския си коафьор

Починалата след спъване по стълбите Ивана Тръмп бързала за турския си коафьор
A A+ A++ A

Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп и майка на Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп, почина вчера на 73-годишна възраст.

Официални лица и източници, говорещи пред американските медии, обявиха, че Ивана е починала след падане по стълбите в дома си. Беше посочено също, че инцидентът е станал, докато тя се е подготвяла и е бързала да отиде на фризьор. Твърди се също, че е искала да си направи косата, преди да отиде на почивка в Сен Тропе.

Оказа се, че фризьорът на Иванка, която беше омъжена за Тръмп между 1977 и 1992 г. и е известна като едно от имената зад "династията Тръмп", е турчин. Беше посочено, че Ивана редовно ходела при фризьор на име Салих Чакърджа в Ню Йорк. Фризьорът обясни, че Ивана Тръмп не е дошла на срещата си в четвъртък.

Пред уебсайта на британския вестник Дейли Мейл Чакърджа каза: „Познавам я от 20 години. Тя беше много мила жена и бяхме шокирани и натъжени, когато научихме новината за нейната смърт. Имаше час за 14.00 днес, но го отмениха."

Фатих Чакърджа, който работи с брат си в салона Салих близо до къщата на Ивана Тръмп, посочи още: „Знаех, че ще отива в Сен Тропе. Тя дойде в петък миналата седмица и ѝ направих прическа. Беше толкова прекрасен човек. Изглеждаше здрава и щастлива. Беше много любящ и грижовен човек.“

„Ивана Тръмп почина в дома си в Ню Йорк“, каза Тръмп в социалната медийна платформа Truth Social. Толкова съжалявам, че съобщавам това на вашите фенове. Тя беше красива и прекрасна жена, която живееше прекрасен и вдъхновяващ живот. Нейната гордост и радост бяха трите ни деца Доналд младши, Иванка и Ерик. Тя се гордееше с тях, както всички ние се гордеехме с нея. Почивай в мир, Ивана."

Родената в Чехия Ивана се жени за Тръмп през 1977 г., а двамата се развеждат през 1992 г., 15 години по-късно.

Тръмп беше вторият съпруг на Ивана Тръмп. Тъй като двойката Тръмп беше сред видните фигури в Ню Йорк през 80-те и 90-те години на миналия век, раздялата им привлече силно обществено внимание.

 

#Иванка Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници