Каримански: ИТН би приела третия мандат за съставяне на правителство, за да подходи отговорно

Каримански: ИТН би приела третия мандат за съставяне на правителство, за да подходи отговорно
A A+ A++ A

Партия "Има такъв народ" би приела третия мандат за съставяне на правителство, за да подходи отговорно, обяви пред Би Ти Ви депутатът от политическата сила Любомир Каримански. Той уточни, че трябва да се направи всичко възможно за формиране на нов кабинет в рамките на този парламент, като едно от условията това да се случи е да не се поставят червени линии.

По думите му има шанс за правителство както с първия, така и с третия мандат. От "Има такъв народ" обаче все още не са получили покана за разговори от "Продължаваме промяната". Днес съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов призова коалиционните си партньори да седнат на масата за преговори с "Има такъв народ".

"Остава един ден, а аз не знам да сме получили покана за преговори. Бихме приели третия мандат отговорно. Трябва да се направи всичко възможно за правителство, без да се поставят червени линии. Сегашното връщане на поставяне на граници на това, което не трябва да прекрачваме, затруднява още повече ситуацията", каза още Каримански.

Той обясни, че партията няма да прати за евентуални преговори ръководството си, а експертите си. Така според него от "Продължаваме промяната" щели да са спокойни, че ще уточняват детайли по предвиденото да се свърши в следващите месеци и няма да има напрежение.

#Любомир Каримански - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници