Късметлия! Джизъса се уреди с млада тъща (СНИМКА)

Късметлия! Джизъса се уреди с млада тъща (СНИМКА)
A A+ A++ A

"Бракът е комбинация от две души, които се сливат в една на този специален ден! Желая им много щастлив и благословен брачен живот! Обичайте се!"

С тези емоционални думи новата тъща на Благой Георгиев честити брака на дъщеря си с футболиста, а гостите на сватбата се разшушукаха, че освен със секси половинка футболистът се е уредил и с млада тъща.

Майката на Полина се казва Снежанка и е едва осем години по-голяма от избраника на щерка си. От публикациите й в социалните мрежи става ясно, че Благо вече няколко месеца е част от семейството й. Бившият национал е празнувал 48-ия рожден ден на тъща си наскоро. Георгиев с охота позира заедно с Полина и семейството й.

Майката на булката на Георгиев е с няколко години по-възрастна от него

Майката на булката на Георгиев е с няколко години по-възрастна от него

 

Булката на Благо е изключително близка с родителите си, брат си Николай и сестра си Магдалена. От снимки на Снежанка става ясно, че Поли прилича много на нея. Красавицата е грабнала екзотичните черти на майка си, с които успя да привлече вниманието на Благо.

40-годишният спортист бързо замени Златка с Поли и още по-бързо стана част от семейство Спасови. През януари Благо заведе бившата си половинка на Малдивите, а през май вече празнува рожден ден на новата си тъща.

Бащата на булката е по-пестелив с публикациите в интернет пространството. В социалните мрежи той се подвизава под името Ицо Теото и според информацията, която е съобщил за себе си, е родом от Перник, а майката на Поли е софиянка. Фамилията стопанисва тризвезден хотел във Велинград, където Благо се врече във вечна вярност на поредната жена в живота си. Именно в спа столицата на България в събота пристигнаха стотици гости, за да станат част от светското събитие на годината.

Хотелът по поръчка на Благой Георгиев е бил превърнат в лъскава руска приказка, издават присъствали на церемонията. Бившият футболист изкара дълги години в бившия съветски съюз и е пленен по културата на страната.

На най-важния ден в живота си Поли смени три тоалета. Пищна булчинска рокля за церемонията и втора, по-удобна, която облича, след като минават традиционните обичаи в ресторанта. Нестандартно решение Поли взима за своя трети тоалет. По време на партито брюнетката и младоженецът се появяват в спортни шорти и тениски. Разбира се, и двамата са в бяло. Така на новоизлюпените младоженци им е по-удобно да се разбият на дансинга.

Източник: България днес

Снимки: Фейсбук/Инстаграм

 

#Благо Джизъса #тъща #сватба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »