Разграбиха козунаците на Линда Петков на скромната цена от 49лв. СНИМКИ

Разграбиха козунаците на Линда Петков на скромната цена от 49лв. СНИМКИ
A A+ A++ A

Съпругата на министър-председателя Кирил Петков – Линда, е собственик на малка сладкарничка в София, в която продава здравословни торти и сладкиши. Самата тя неведнъж е споделяла, че откакто мъжът ѝ зае премиерското кресло, бизнесът ѝ процъфтява.

За това свидетелства и фактът, че 10 дни преди Великден безглутеновите ѝ козунаци са разграбени. Тя се похвали за това в страницата във Facebook на сладкарницата си.

„Приключихме с поръчки за козунаци, съжелаваме! Вече няма свободни до Велик Ден! Благодаря за голям интерес“, написа Линда, като публикува и снимки.

Козунаците на премиершата съпруга са два вида - със стафиди и плодове и с шоколад и бадеми. По информация на страницата във Facebook цената за 450 гр. е 29 лв., а за един килограм - 49 лв. Те се приготвяха само по поръчка между 11 и 23 април, но бяха изкупени буквално за два дни.

 

Линда Петкова стана популярна у нас преди съпруга си с участието си в кулинарното предаване за хоби готвачи - „MasterChef”. Тогава на кастингите тя получи златна престилка от шеф Силвена Роу заради беглутеновата си торта „Гараш“. Тя е икономист по професия, но голямата ѝ страст е сладкарството.

Преди 10 години Линда открива, че има проблем с глутена. А една от дъщерите ѝ е с диабет. Тогава започва да се стреми да приготвя по-здравословна храна и започва да експериментира с хляб и печива. Така започва своя малък бизнес с безглутенови десерти. 

#Великден #козунаци #Линда Петкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай