Политически реакции на мащабната акция на МВР

Политически реакции на мащабната акция на МВР
A A+ A++ A

"Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда... Много трудна задача за управляващите, защото заповедта за арест все пак изисква да се състави изречение с подлог и сказуемо...", написа депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син във Facebook профила си тази вечер след новината за арест на лидера на партията. В същото време ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов опроверга информацията за задържане и уточни, че се извършва проверка.

В поста си Дилов казва, че това е "чудесен начин да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и т.н. В селото на въртоглавите всеки ден е панаир!". 

Общинският съветник Борис Бонев коментира случилото се с думите "Време беше! Това трябва да бъде само началото, защото България е бедна, защото е крадена. София също!" в социалната мрежа Facebook. 

 

Това е началото на края на настоящото управление. Ние ще предприемем абсолютно всичко, за да бъде това правителство свалено възможно най-скоро. Това го казвам на Бойко Рашков", заяви Тома Биков от ГЕРБ. "В момента виждаме отново една ПР акция. Аз нямам притеснения. Притеснява ме това, че законите в България все повече и повече не се спазват. Това, което се случва е безпрецедентно. Показва законите в страната. Не може да се прави по подобен начин обиск", категорична беше и Деница Сачева. "Тази акция идва само ден, след като се обяви новата социология, според която ГЕРБ не само наваксва изоставането от ПП, но и е напът да ги изпревари", посочи Георг Георгиев.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници