Новата Мис Свят е полската блондинка Каролина Биелавска СНИМКА

Новата Мис Свят е полската блондинка Каролина Биелавска СНИМКА
A A+ A++ A

Новата Мис Свят 2022 е от Полша. Прелестната русокоска Каролина Биелавска остави след себе си Мис САЩ и Мис Бряг на слоновата кост (Кот Д Ивоар). Избраната за най-красива жена на света е на 22 години, родена в град Лодз и има диплома по бизнес администрация.

Каролина и в момента учи магистърска степен по мениджмънт и би искала да продължи обучението си с докторска степен. Освен това тя работи и като модел. Обича да плува, да се гмурка, да играе тенис и бадминтон. Един ден тя се надява да стане мотивационен говорител.

Полякинята също е много запалена по доброволческия труд, с който се занимава. „Недосегаеми“ е любимият й филм. Проектът на Каролина „Zupa Na Pietrynie“ осигурява постоянна помощ на бездомни хора, както и цели повишаване на осведомеността за този проблем и борба срещу социалното изключване.

След като беше коронясана от 69-ата Мис Свят, Тони-Ан Сингх, Каролина Биелавска сподели през сълзи: „Когато чух името си, бях шокирана, все още не мога да повярвам. За мен е чест да нося короната на „Мис Свят“ и нямам търпение да започна работа. Ще помня това, което се случва в Пуерто Рико, до края на живота си“.

70-тото юбилейно издание на конкурса „Мис Свят“ се проведе в Пуерто Рико с 4 месеца закъснение заради пандемията от COVID-19. 40 полуфиналисти се върнаха на острова, след като се наложи финалът през декември да бъде отложен поради огнище на заразата.

Дългоочакваното финално шоу на „Мис Свят“ беше излъчено в световен мащаб в над 100 страни.

#Мис Свят

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници