Любовната история на щерката на Баце

Любовната история на щерката на Баце
A A+ A++ A

Дъщерята на бившия премиер Бойко Борисов на 5 март ще отпразнува своя 39-и рожден ден. Венета Борисова напоследък отбелязва повода в тесен семеен кръг, а с романтични жестове винаги я изненадва нейният любим Иван, с когото ги свързва близо 25-годишна любовна история, пише вестник Ретро.

Макар двамата да са родители на две деца – Бойко и Иван, все още не са минали под венчилото. Романът им обаче е дългогодишен и е съпътстван от редица изпитания, докато заживеят щастливо. Всъщност Венета и Иван се запознават още в ранното си детство. Настоящият зет на Бойко Борисов също е родом от Банкя и е дете на комшийско семейство. С Венета израстват на една и съща улица, а къщите им се намират на 200-300 метра една от друга. Първите им любовни трепети пламват в училището.

По-големият с 2 години от Венета Иван защитавал момичето на Бойко от местните хулигани и още като тийнейджър спечелил благоволението на Борисов, разказа преди време бившият премиер. В края на 90-те пътищата им обаче се разделят. Дъщерята на лидера на ГЕРБ заминава за Щатите при своята майка Стела, с която Борисов се развежда цивилизовано. В Америка Венета отива, за да продължи образованието си и да сбъдне мечтите си за реализация. Тя се отдава на учението и взема цели три дипломи от престижния калифорнийски университет – пo мeждyнapoдни иĸoнoмичecĸи oтнoшeния, бизнec aдминиcтpaция и финaнcи.

Иван и Венета в САЩ

 

 

Става част и от женския тенис отбор на колежа "Фулъртън" в Калифорния и името ѝ влиза в списъка на декана за отличници. След дипломирането си започва работа в международно дружество, където трупа стаж, но за кратко. Докато е все още в Щатите, тя не прекъсва връзката си спървата си ученическа любов Иван. След години става ясно, че той така и не успял да я забрави и тъжал, докато живеели на различни континенти. Иван не се отказал да се бори за сърцето на Венета и заминал при нея в Америка, първоначално уж просто на гости, а впоследствие двамата заживели там заедно.

През 2013 г. обаче решили да се приберат в родината за постоянно и да свият семейно гнездо тук. Връщат се в родната Банкя, където се установяват, а след 3 години на бял свят се появява първородният им син Бойко, кръстен на своя дядо. През 2018-а Венета и Иван разшириха фамилията с още един член и станаха родители на втори син, който носи името на баща си Иван. Малкият Бойко в края на този януари стана на 6 годинки и се готви да бъде първокласник, а Иван през юли ще навърши 4.

Грижовната Венета изцяло се е посветила на отглеждането им и е всеотдайна майка. За рождените им дни ги затрупва с интересни изненади и им спретва тържества за чудо и приказ със собственоръчно направени украси и забавления. Всички семейни празници тя и половинката ѝ отбелязват край семейната трапеза заедно с нейния баща и роднините от фамилията. В името на семейството си засега е оставила кариерата си на икономист на заден план, за да обгрижва двамата си синове.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници