Спомени на учителка на Путин: Той никога не прощаваше на хората, смятаха го за „подъл"

Спомени на учителка на Путин: Той никога не прощаваше на хората, смятаха го за „подъл"
A A+ A++ A

Руският президент Владимир Путин, който започна пълномащабна инвазия в Украйна, е станал необщителен още на 11-годишна възраст

За това разказва учителката му Вера Гуревич, чиито спомени могат да бъдат намерени в биографичната книга за руския лидер "От първо лице", пише Mirror, цитиран от Actualno.

След като забелязала промените в юношата Путин, Гуревич се опитала да му помогне. Но неин колега бил на друго мнение - той определил бъдещия президент като „подъл и неорганизиран“.

В книгата самият Путин признава, че като дете е бил "хулиган" и се е държал странно. Вера Гуревич установила промените в поведението му, когато бил тийнейджър - според думите ѝ тя забелязала, че той „тръгва по грешен път“.

В интервю, публикувано в биографията на Путин, учителката му разказва, че видяла потенциал в него, но далеч не всички споделяли симпатиите й.

В книгата самият Путин споделя, че е харесвал училището, стига да го приемали за "неформалния лидер“. Забелязвайки, че бъдещият президент се е свързал с лоша компания, Вера Гуревич се опитала да му помогне.

Тогава Путин започнал да спортува. Той избягвал другите ученици, не обичал да ходи на танци и вечеринки, тъй като не му допадало да общува с връстниците си. Путин си поставил цели и посветил много време на джудото, опитвайки се да се докаже, разкрива той в книгата си.

През 2000 г., когато Вера Гуревич даде интервю, тя заяви, че го смята за „добър човек“, припомня изданието. „Но той никога не прощава на хората, които го предават или се отнасят лошо с него“, казва тя.

#Путин #Русия #Украйна #война #учителка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници