Какво се случва? Севдалина Спасова - в реанимацията на частна болница

Какво се случва? Севдалина Спасова - в реанимацията на частна болница
A A+ A++ A

Обичаната изпълнителка, изпяла знаковата песен „Сине, сине”, Севдалина Спасова е в стабилно състояние в реанимация на частната болница в Дупница, след като е била докарана в кома преди 4 дни. Медиците полагат денонощни грижи за нея. "Излезе от комата, в стабилно състояние е", лаконично коментираха от здравното заведение и отказаха повече информация, предаде "24 часа".

Тя е адекватна и разговаря, казаха нейни близки. По непотвърдена информация наскоро тя е прекарала коронависурната инфекция, но здравословното й  състояние се влошило и изпаднала в кома в дома си.

Дъщеря й Венета на 7 февруари е имала рожден ден и родителите й Севдалина и Валентин Спасови я поздравиха в профила им в социалните мрежи: "Честит рожден ден, скъпа дъще Венета! Нека Бог да те благослови! Бъди жива и здрава! Бъди много щастлива! Безкрайно те обичаме!"

Музикантското семейство Севдалина и Валентин Спасови са много популярни не само сред съгражданите си, но и в цяла България. Освен успешна сценична кариера, те имат и брокерска фирма и продават имоти предимно в района на Сапарева баня и Дупница.

 

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници