Фаянсаджия уби жена си в Пловдив с летва от подматрачна рамка - изпила му ракията

Фаянсаджия уби жена си в Пловдив с летва от подматрачна рамка - изпила му ракията
A A+ A++ A

Фянсаджията Николай (48 г.) уби от бой съпругата си в жилището им в Пловдив. Жестокостта била извършена на 28 юли, но подробности за нея стават ясни сега, след като прокуратурата внася обвинителен акт.

Николай и 37-годишната му половинка Мария били съпрузи от 2008 г. Първоначално се разбирали, но впоследствие отношенията им се влошили. Той работел като майстор на инсталации и подови плочки, а Мария била хигиенистка във фитнес зала. Двамата често употребявали алкохол. Мъжът ѝ често й нанасял побой, а жената ходела на работа със синини по главата и тялото.

Към 18.30 часа във фаталния ден фаянсаджията се прибрал от работа в дома им. Двамата отново седнали да пият алкохол. В един момент жената издърпала чашата с ракия от ръката на съпруга си и я изпила. Той се ядосал и отново се скарали. Започнал да й нанася удари в корема и гърдите, а след това и с летва от подматрачна рамка по тялото. В един момент я оставил и заспал в другата стая. След няколко часа се събудил, отишъл да провери какво прави съпругата му и разбрал, че е мъртва. Обадил се на тел. 112. Пристигналият на място медицински екип установил смъртта на жената.

Спрямо Николай е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Ако бъде признат за виновен, може да лежи в затвора от 15 до 20 години или да получи доживотна присъда със или без право на замяна. Предстои Окръжният съд под тепетата да насрочи заседание по делото, пише marica.bg. 

 

#убийство #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници