Счупи ли някой бутилка в главата на Калканджиева по време на запой? (ВИДЕО)

Счупи ли някой бутилка в главата на Калканджиева по време на запой? (ВИДЕО)
A A+ A++ A

30-секундно видео, което се завъртя в най-големия сайт за клипчета, показва как шестата по хубост в света излиза на тротоара пред кооперацията. На улицата има спряна линейка на Спешна помощ и патрулен автомобил на полицията. Жени е облечена в черно от глава до пети и с качулка на главата и бавно пристъпва към линейката. Медик от Спешна помощ й асистира да се качи отзад в автомобила и да седне. За секунда Жени извръща поглед настрани и се вижда огромна бяла превръзка през челото и главата й.

Точно заради тази превръзка последователите на модната шефка се притесниха и се зачудиха дали не е пострадала сериозно, защото със сигурност не било противогрипна маска, пише "България Днес".

В началото на клипчето, преди Жени да се появи в кадър, се чуват няколко мъжки крясъка, но без думи и фрази – чуват се някъде нагоре по етажите. Часовникът показва 8 часа и 16 минути сутринта.

Според друго интернет издание - Lupa.bg,  миската е била приета в болница, след като при пиянски скандал отнесла три удара в главата с бутилка. Според сайта участник в неделния гуляй по повод изборите е основният заподозрян за подлата атака – художникът Александър Балкански.

Дама в опасна близост до „Мис България” 1995 разкрила пред Lupa.bg, че битовото меле се разиграло след сериозен запой, стартирал още по обяд в неделя в дома на красавицата. С вдигането на градусите в кръвта ескалирало и напрежението, за да се стигне до кървавия финал.

Скандалът предизвикал пореден екшън във входа, в който Жени живее. Съседи, станали неволни слушатели на данданията, извикали линейка, която отвела Калканджиева в болница, за да зашият раните ѝ.

За щастие синът на скандалджийката – 12-годишният Жорко, отсъствал от жилището. Липсвал и съпругът ѝ Стефан Манов, не е тайна, че от години брюнетката живее отделно от Тачо.

 

#Жени Калканджиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници