Топ тенденциите за есента, събрани на едно място

Топ тенденциите за есента, събрани на едно място
A A+ A++ A

Есента е в разгара си, летните тоалети отдавна са прибрани в задната част на гардероба и смело сме се развихрили в подбора на есенни дрехи. Всяка година водещите компании за дрехи и аксесоари, както и известните личности налагат модни течения, които остават актуални през целия сезон. Знаем, че живо се вълнувате от последните тенденции в модния свят и затова сме ви подготвили подборка на най-горещите трендове, с които можете да разнообразите гардероба си този сезон.

Какво е ключовото в стила за този сезон? По наши наблюдения тази есен се налагат по-грубите на вид обувки, а някои стари класики отново застават на първа линия. Хубавото тук е, че можете да комбинирате различните елементи както пожелаете.

И така! Какво е на мода през този сезон?

Ботуши с груби подметки

Виждаме ги все по-често, а витрините на магазините изобилстват с различни варианти на тази обувка. Популярните инфуенсъри в социалните мрежи също не пропуснаха да изостанат от тренда. Дали ще бъдат на равна подметка или пък с дебел ток, то това е най-носената обувка в момента. Хубавото на тези ботуши е, че можете да ги носите със стилно палто или сако, комбинирайки ги със семпли панталони. Сами по себе си те са достатъчен акцент в облеклото и си подхождат с не много крещящи тоалети.

Нашият модел е с клин тип biker shorts, който бе въведен още преди години и набра популярност благодарение на самата принцеса Даяна. В момента почти всяка дама разполага с поне един такъв клин в гардероба си. Ботушите позволяват и по-екстравагантни комбинации, затова можете да се чувствате свободни да ги съчетаете и с плетена рокля или къса карирана пола. 

Ефектно бюстие

Преди време ви показахме елегантни тоалети, включващи дантелени бюстиета. Сега ви предлагаме да обърнете внимание на тези горнища, изработени от естествена или еко кожа. В момента е много актуална визията с кожено боди, облечено над широка риза.

Можете да експериментирате като комбинирате бодито с дълъг панталон с висока талия. Изключително ефектно е съчетанието на подобно горнище с карирана пола и сако от същата материя.

Четете повече на Jenite.bg

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници