Мега звездите имат нов любим готвач! Пак е турчин и залага на грандоманията и усмивката СНИМКИ

Мега звездите имат нов любим готвач! Пак е турчин и залага на грандоманията и усмивката СНИМКИ
A A+ A++ A

Щом посетите страницата на Бурак Йоздемир в Instagram, веднага ще се влюбите в него. На харизмата на турския готвач е невъзможно да се устои. Той придоби огромна популярност с това, че готви ястия с огромни размери, като се усмихва искрено и никога не откъсва очи от камерата.

26-годишният готвач от Турция има близо 30 милиона последователи на страницата си в Instagram. Днес той притежава ресторанти в Истанбул и в Дубай, в които местата са резервирани месеци по-рано. Готвачът мечтае да има ресторанти в най-различни локации виз планетата и по всичко личи, че ще я сбъдне лесно.

Бурак е известен и с десетките благотворителни каузи, които предприема в помощ на деца и възрастни.

Доскоро друг турски кулинар - Солт Бей, беше любимец на звездите из света. Той стана известен с ексцентричното си поведение по време на приготвяне на известните му стекове, които поръсва със сол с помощ на своя лакът отвисоко, но в момента Бурак придобива засилена популярност във футболните среди, а и не само.

Той е готвил за футболните звезди като Кристиано Роналдо, Роналдиньо, Артуро Видал, Марсело, Едуард Менди, Иван Ракитич, Маркос Йоренте, актьорът Уил Смит, рапърката Иги Азелиа, Худа Бюти, дори президентът на Турция - Реджеп Ердоган.

#готвач

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници