ВИДЕО Бойко Борисов: Никога не съм имал злато, само едно кръстче! Само снимат и монтират

ВИДЕО Бойко Борисов: Никога не съм имал злато, само едно кръстче! Само снимат и монтират
A A+ A++ A

Никога не съм имал злато, само едно кръстче, а те влязоха, снимаха и монтираха. Същите тези хора на Румен Радев. Това коментира бившият премиер Бойко Борисов пред журналисти.

"Искам да се мери с един аршин. Това, което прави в момента Рашков като ръководител на МВР, никога не е правено. Вчера говорих с една от кметиците, които уж били арестувани, а се оказва, че само им слагат белезниците, снимат ги и след това ги пускат, защото имали температура. А тя ми каза, че са пребили хора. Истинско полицейско насилие", разкри Бойко Борисов.

"Ние сме защитили парите, които са дадени, с банкови гаранции. Лошите новини и всичко което се случва с държавата, и най-вече с високата смъртност, доведоха до тези компромати", каза още той.

Дясната ръка на Борисов - Томислав Дончев, взе отношение по темата за скандалните разкрития на полицията за далавери за милиарди около строежа на АМ Хемус.

Не мога да отговоря кой какви торби с пари е носил. Авансите не са злоупотреби, те са обезпечени и са дадени по предназначение, ако не се изпълнят, значи се връщат. Това коментира бившият вицепремиер Томислав Дончев след пресконференцията на МВР, на която стана известно, че кухи фирми са източили на каса 60 млн. лв. от "Хемус".

"Предвид това, което се случи, искам да припомня нещо. Служебното правителство трябва да организира изборите, а не да участва в тях. А ние имаме служебно правителство, което е пряк участник в изборния процес, а преди няколко седмици една част се отцепи и участва директно в изборите. Такова чудо не сме виждали", заяви Дончев.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино