Apple: Алуминият се драска, свиквайте с това

Apple: Алуминият се драска, свиквайте с това
A A+ A++ A

Вече писахме, че някои потребители, които са си купили iPhone 5, се оплакват, че телефонът е пристигнал с наранявания по алуминиевия корпус. Освен това той доста бързо се надрасква при ежедневна употреба, особено при носенето на телефона в джоб или чанта с други предмети. От сайта 9to5Mac пишат, че потребител е изпратил запитване до шефа на Apple по маркетинга Фил Шилер, който е отговорил, че подобни наранявания са нормални за алуминиевите продукти. С други думи, Apple не намират проблем в ситуацията, от която се оплакват потребителите.

Не само това, но потребителят, който е изпратил писмото, е попитал и как би могъл да се справи с проблема, като на този въпрос изобщо не е получил отговор. Разбира се, за всички е ясно от личен опит, че алуминиевите продукти се надраскват, но е трудно да го приемем, когато става дума за iPhone 5. Остава въпросът дали потребителите биха заменили сегашното алуминиево покритие с предишното стъклено, което не беше особено устойчиво при изпускане например.

От друга страна не всички телефони с алуминиев корпус са равни - Nokia N8 и E7 също са с такива панели и анодизирано покритие и досега не сме чували оплаквания за целостта на оцветяването.

http://9to5mac.com/2012/09/25/apple-marketing-svp-comments-on-iphone-5-scratches-and-chips-that-is-normal-for-aluminum-products/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино