И "Демократична България" отказват да подкрепят ИТН: Трябва да има правителство, дори и за шест месеца (ВИДЕО)

И "Демократична България" отказват да подкрепят ИТН: Трябва да има правителство, дори и за шест месеца (ВИДЕО)
A A+ A++ A

"На заседание на нашата група с абсолютно единодушие беше взето решение, че ние не можем да подкрепим предложението на ИТН за състав на този кабинет".

Това заяви на брифинг съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов след заседнаие на политическата формация.

Ние от „Демократична България“ не можем да подкрепим предложението на „Има такъв народ“ за правителство. Това каза лидерът на ДБ Христо Иванов на брифинг. По думите му има множество причини - заедно и поотделно, за това тяхно решение.

Аргументите ни са свързани с множество фактори, които заедно и поотделно обосновават това решение. На първо място - искаме да припомним, че ние се явихме на изборите и на 4 април, и на 11 юли с много ясната заявка, че трябва да бъде излъчено правителство на промяната, и то на дълбоката промяна. Правителство, което има програмата, капацитета и личния състав да промени България", заяви Иванов.

Той посочи, че много ясно е било казано още преди изборите какви са целите на "Демократична България" и как те дефинират програмата през приоритети.

#ДБ #ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници