Дончева: Има мишоци в служебния кабинет

Дончева: Има мишоци в служебния кабинет
A A+ A++ A
Като генерална линия служебният кабинет прави каквото трябва, за измитане на модела Герб, за изваждане на лалугерите от дупките. А ако предишният парламент работихме още няколко седмици, имаше грешки, които можехме да избегнем. Това каза Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри вън!" в ефира на бТВ.

“ Служебният кабинет бетонират различни гербаджийски назначения, а те (ГЕРБ) се борят като защитниците на Берлин, пазят всяка маза и се бият до последна капка кръв” - допълни Дончева за работата на служебния кабинет и как ГЕРБ "отвръщат".

Според нея из сегашното правителство "има мишоци" - "тия, които не са се чули - министърът транспорта, министърът на туризма, много спорове в земеделието - кадровиците на Радев". "Но в крайна сметка ние вървим в правилната посока, служебното правителство винаги ще се свързва с Радев", коментира Дончева.

В отговор на въпрос нали служебния кабинет целенасочено вади информация, за да "злепоставя" партията ГЕРБ, Дончева отвърна, че "те вадят информация, но ако това злепоставя ГЕРБ - това са фактите, трябва да има хора в затвора, да има иззето имущество".

"Аз съм един човек, който е подслушван, не ми прави впечатление вече, подадох си чинно заявлението в бюрото по СРС и ми интересно как ще го разгледат сега.

Хората по редичката трябва да извършат проверка" - каза Дончева в отговор на това дали подслушванията са реални или не.

Тя коментира и че последиците от "Магнитски" тепърва ще стават факт. Спомена и че в доклада за санкционираните по американския закон фигурира фраза "за един политически лидер - може да бъде бившият министър председател", а "ДПС се опитва да се освободи от наследството на Пеевски."

Татяна Дончева сподели своята изнеда от това, че канидатът за кмет от ГЕРБ в Благоевград е завършил трети и сподели своето мнение за машинното гласуване и честния вот:

"Машинният вот създава трудности да си извадиш телефона - да се снимаш как си гласувал. ГЕРБ да опитат, само после да реват Тити Папазов ми липсва и го замести Бойко Борисов - той не спира да реве, вопли, стенания, айде малко по-мъжко поведение” Един приятел от информационно обслужване, защо ГЕРБ настоява да се преброи, защото е най-лесно да хвърлиш няколко отрядъка, то е по-просто отколкото да си изтеглим песни от банкомат .То е лесно постижимо това с отрядъците, те са на такова ниво на мислене, ГЕРБ има повече от останалите хора, за една така мошенгия не се изисква много време, сега имало парола за гласуване, да бавят, да се суетят, само и само да пречат на хората”

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници