Новият герой в плуването Йосиф Миладинов: Вече осъзнах какво се случи, гледам към Токио

Новият герой в плуването Йосиф Миладинов: Вече осъзнах какво се случи, гледам към Токио
A A+ A++ A

Плувците от националния отбор на България се прибраха от Европейското първенство в Будапеща. Сребърният медалист на 100 метра бътерфлай Йосиф Миладинов коментира историческото си постижение и сподели какви са амбициите му за Олимпийските игри в Токио.

"Вече осъзнах какво се случи. Европейското първенство беше прекрасно преживяване за мен, с много положителни емоции. Радвам се, че успях да направя нещо хубаво за България", заяви Миладинов, който е плувец №1 на България за 2020 година.

"Надявам се в Токио да се реализирам и да постигна това, за което съм тренирал цяла година. Извън европейците най-сериозна конкуренция ще са световният рекордьор от САЩ и представителите на Сингапур и ЮАР", прогнозира 17-годишният пловдивчанин пред журналистите, които ги посрещнаха на летище "София".

"Предстои ми разговор с моя личен треньор Стефан Георгиев. Ще преценим как да проведем подготовката за олимпиадата. Дано да направим лагер. С националния отбор ще се подготвим стабилно и вярвам, че в Токио ще представим достойно България", каза още Миладинов.

#Йосиф миладинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници