Двама души загинаха в катастрофа край Варна

Двама души загинаха в катастрофа край Варна
Шестима души са загинали и 32-ма са ранени при пътни произшествия през изминалото денонощие в страната, съобщиха от пресцентъра на МВР. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Двама души загинаха на място при поредна тежка катастрофа край варненското село Любен Каравелово, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Сигналът за инцидента е подаден в понеделник в 13.50 часа. На място веднага са изпратени полицейски екипи, които установили, че са се ударили челно БМВ със силистренска регистрация и „Ситроен“ със софийска.

На място са загинали двамата пътници в колите, които са били на предните десни седалки. В БМВ-то са пътували трима души, а в ситроена – двама.

В момента тече оглед на местопроизшествието. Очаква се екип на „Гражданска защита“, който да помогне за изваждане на телата.

Предстои изясняване на причините за настъпилото пътно произшествие, както и допълнителна информация за състоянието на другите трима души, пътували в колите, уточниха от МВР.

В неделя вечерта двама младежи – на 20 и 22 години от свищовското село Драгомирово, загинаха при катастрофа, станала на пътя между Драгомирово и село Овча могила.

Други четирима, сред които бременна жена и 5-годишно дете, пострадаха при челния удар.

Шестима души са загинали и 32-ма са ранени при пътни произшествия през изминалото денонощие в страната, съобщиха от пресцентъра на МВР. Един човек е с опасност за живота.

През денонощието в страната са станали 25 пътни инциденти. Само в София е имало пет тежки катастрофи и 81 леки, при които е загинал един човек и четирима са ранени.

#Любен Каравелово #МВР #Варна #катастрофа #Драгомирово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници