Samsung Galaxy S IV идва през февруари, твърди корейската преса

Samsung Galaxy S IV идва през февруари, твърди корейската преса
A A+ A++ A

Тази година Samsung пропусна мобилния конгрес като място за премиера на топмодела сред смартфоните си, но догодина ситуацията може да се промени. Това подсказва информация, която са получили от корейското издание The Korea Times. Според нея премиерата на Samsung Galaxy S IV ще бъде на следващото издание на мобилния форум, а данните идват от представител на Samsung, който е пожелал да остане анонимен, и на местни доставчици на компоненти.

Очаква се продажбите на устройството да стартират най-късно през март, което ще е по-малко от година от пазарната премиера на Galaxy S III, която беше в началото на юни. Плановете на корейската компания стават дни броени дни след представянето на iPhone 5, който предизвика смесени реакции сред анализатори и потребители.

Galaxy S IV се очаква да бъде най-мощното устройство на корейската компания по отношение на технически характеристики и софтуерни модификации. Според представители на компании, произвеждащи компоненти за Samsung, устройството със сигурност ще поддържа LTE мрежи и ще разполага с четириядрен процесор Exynos. В момента Galaxy S III се предлага във варианти с Exynos и Snapdragon процесори в зависимост от страната - във втория случай е заради добавените LTE възможности.

Очаква се диагоналът на екрана на смартфона да нарасне до 5" от сегашните 4,8", но не е ясно дали ще е базиран на технологията за гъвкави панели заради проблеми, на които са се натъкнали от Samsung Display. Формата ще бъде подобна - правоъгълник със заоблени ъгли.

http://koreatimes.co.kr/www/news/tech/2012/09/133_120024.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници