Сара Джесика Паркър се надява, че пандемията ще намери място в новите епизод на "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър се надява, че пандемията ще намери място в новите епизод на "Сексът и градът"
A A+ A++ A

Актрисата заяви, че вярва, че шоуто ще се опита да отговори на въпроса как COVID-19 е "променил отношенията, след като приятелите изчезнат".

Паркър ще повтори ролята си на писателка Кари Брадшоу във възраждането на култовият сериал, а Дейвис (55) и Никсън (54) ще се завърнат, за да изиграят оригиналните си герои съответно Шарлот Йорк Голдблат и Миранда Хобс.

„Мисля, че Синтия, Кристин и аз, всички сме развълнувани да се върнем към този проект“, каза Паркър пред Vanity Fair . "Толкова съм любопитна и развълнувана да видя как писателите си представят тези жени днес"

Въпросите на Паркър относно живота на Кари, Миранда и Шарлот не спряха дотук.

"Каква е връзката им със социалните медии? Какво се е променило?" продължи тя. "Какъв е животът им? За Кари, която няма семейство извън приятелствата си, къде е тя в професионален план? Как всички тези политически промени се отразиха на работата й? Все още ли пише колона? Написала ли е още книги? Или има подкаст? Какво означава модата за нея сега? Как са се променили или не са се променили приятелствата и разраства ли се нейният социален кръг? 

На всички тези въпроси ще бъде отговорено, когато "Сексът и градът" се завърне на екран с нови десет епизода.

#Сара Джесика Паркър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници