Le Point: Борисов - каубоят на Европа, който "изчуква" европолитиците с "200"

Le Point: Борисов - каубоят на Европа, който "изчуква" европолитиците с "200"
A A+ A++ A

Авторитетното френското списание Le Point излезе с обзорна статия за българския премиер Бойко Борисов. В нея той е описан като "каубоят на Европа, който изчуква политиците с 200."

„Бойко Борисов каубоят на Европа“ от Марк Нексон е публикувана в последния брой на френското списание, пише и енергийният експерт Еленко Божков на стената си във Фейсбук - вижте ТУК

Това е България! Тук начело е Бойко Борисов, колос от над 100 килограма, чиито виражи оставят Брюксел неподвижен. „Когато говоря с хората от Европейската комисия за това, ми се казва:„ Това е България!“, оплаква се българският евродепутат Елена Йончева.

И все пак тя има причини да се притеснява. В телефонен запис, разкрит преди четири месеца, Борисов обещава да я „смаже“, за да спре исканията й за разследване срещу него.

„Прекарвам възможно най-малко време в София“, признава тя. Това не е всичко. В същия разговор той се подиграва на европейските си колеги. „Казвам им, че не разбирам добре английски и така им го начуквам (използвана е френската дума за содомия enculer) на тия чужденци”.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници