Услугите, които ни помагат да спестим време

Услугите, които ни помагат да спестим време
A A+ A++ A

Чувствате недостиг на време? Стресирани сте? Успокойте се, вдишайте въздух. Сега ще споделим с вас няколко услуги, които ви спестяват време.

Не можете да си купите повече време, това е ясно. Но можете да използвате услуги, които ви позволяват да отделяте по-малко време за домакински задачи. Това ви дава повече часове, в които да се съсредоточите върху нещата, които са най-важни за вас.

Доставка на храна

Освен традиционната доставка на вечеря или фаст фууд за това, има специална услуга, която ви дава възможност да избирате от списъка с възможности за хранене през седмицата. След това получавате суровите съставки и рецептата, за да направите ястието сами, така че да ви е топло и възможно най-прясно.

Всички сурови съставки ще бъдат изпратени до вас! Това не ви ли звучи страхотно? Това означава, че не е нужно да пътувате до хранителния магазин, за да вземате каквото и да било.

Пазаруването в крайна сметка отнема много време, усилия, носене на тежки торби, опашки по магазините, липсващи продукти и други неразположения. Не е нужно да си го причинявате, нали така?

А ето къде можете да намерите и доставка на продукти от магазина.

Очаквано спестено време: поне 3 часа на седмица.

Доставка на предварително приготвени ястия

Докато услугите за доставка на сурови комплекти за готвене ви предоставят пресните съставки, за да приготвите храната си сами, можете да спестите още повече време, като изберете услуга за предварително приготвено храна.

Подобно на услугите за доставка на комплекти за хранене, тези ви позволяват да избирате от списък с ястия. След това получавате готовите ястия на вашия адрес.

Ястията обикновено се състоят от храни, подходящи за замразяване, които могат да се затоплят в микровълнова фурна.

В допълнение към спестяването на време в търсене на рецепти, си спестявате и ходене до магазина отново. Да не говорим, че дори не е нужно да прекарвате каквото и да било време в готвене в кухнята. Няма рязане, белене, пасиране или разбъркване. Освен това, без готвене означава, че няма и съдове за миене!

Очаквано спестено време: 9 часа на седмица.

Абонаментни услуги за облекло

Вместо да прекарвате много време онлайн, опитвайки се да намерите перфектните дрехи, можете да разчитате на абонаментни услуги за дрехи, които да ви помогнат. С абонаментните услуги за облекло попълвате онлайн проучване, обясняващо предпочитанията и нуждите ви. След това стилист взема тази информация и ви изпраща кутия с дрехи, предназначени да ви стоят страхотно. Всичко, което не ви харесва, изпращате обратно. Всичко, което ви харесва, го запазвате.

Много от услугите предоставят стайлинг карти, за да опишат различни начини, по които можете да носите всяка една от дрехите. За вас това ще бъде огромна икономия на време, уверяваме ви. Вместо да се взирате в гардероба си, да се опитвате да разберете какво ще пасва заедно, стилистът вече го е направил специално за вас.

Очаквано спестено време: 2 часа седмично.

Почистване на домове

Не на последно място - услуги за почистване на къщи!Ако сте скептични, опитайте поне веднъж. Ще бъдете изумени колко щастливи ще сте, след като изпратен на адреса ви екип приключи с почистването на дома ви. Невероятно е.

Можете да намерите услуги за почистване на къщи във вашия район чрез интернет, но още по-добре е да попитате приятели или колеги. Те може да имат чудесна препоръка за вас.

Очаквано спестено време: 5 часа на месец.

Надяваме се, че тези услуги ще ви помогнат да си върнете част от ценното време и ще ви позволят да съсредоточите вниманието си върху нещата, които са най-важни за вас.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници